“Samen op weg naar de juiste balans”

 

De tijd van strenge diëten is gelukkig al lang voorbij. Samen op zoek naar de juiste balans en een gezond eet- en leefpatroon, dat is wat er voorop staat in onze praktijk. Het gaat erom dat eten ook gezellig en lekker blijft. En hoe, daar proberen wij u zo goed mogelijk in te begeleiden.

Het eerste consult duurt ongeveer 60 minuten. Naast medische gegevens, uw persoonlijke situatie en eet- en drinkgewoonten, worden ook uw wensen en verwachtingen besproken. Tijdens de intake wordt een analyse van uw lichaamssamenstelling gemaakt met een Body Composition Analyzer; met de gegevens die hieruit komen, kunnen wij een realistisch en haalbaar doel met u vaststellen.

 

In overleg wordt er een behandelplan opgesteld, met voor u haalbare doelen, welke wij in de vervolgafspraken zullen bespreken. Tijdens deze vervolgafspraken zullen wij u zo veel mogelijk adviseren bij het aanleren van nieuwe voedingsgewoonten en het helpen overwinnen van valkuilen en slechte gewoontes. Een vervolgconsult duurt 15-30 minuten.