TEAM

Femke van Liere

 

Femke is in 2002 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast regulier diëtist, is zij sportdiëtist en leefstijlcoach.

Tevens heeft zij specialisaties gedaan op het gebied van diabetes, longziekten, darmproblemen, Prikkelbare darm, FODMAP en kindervoeding. Naast haar spreekuren verzorgd Femke maandelijks een radiocolumn over actuele onderwerpen, geeft zij interviews aan de diverse media en werkt zij mee aan initiatieven vanuit de gemeente Zuidplas en Rotterdam.

 

Femke heeft een tweede praktijk in het prachtige brabantse Drunen en Vlijmen: Diëtistenpraktijk de Langstraat.

 

‘Ons vakgebeid is zeer dynamisch en constant in beweging; het up-to-date houden van onze kennis is hierin onmisbaar. Wij willen een goed onderbouwd standpunt innemen t.a.v. voedingshypes en juiste voorlichting geven aan onze klanten. Het geeft mij heel veel voldoening om cliënten te leren wat in hen specifieke situatie goed voor ze is, dus echt het advies op maat’.

 

Laura van der Linden

 

In 2010 is Laura afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en sindsdien met veel plezier werkzaam als diëtist. ‘Een bewuste keuze, want hiervoor werkte ik als HBO Pedagoog. Voor mijn gevoel was ik nog niet klaar met studeren na mijn opleiding HBO Pedagogiek. Ik was altijd geïnteresseerd in voeding en gezondheid, dus de stap om te starten met de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek was snel gemaakt’. Zij heeft een specialisatie als kinderdiëtist en is sportdiëtist.

 

Naast diëtist is Laura leefstijlcoach, waardoor zij op een heel breed gebied onze cliënten begeleidt naar een betere en gezondere leefstijl.

 

Laura geeft tevens workshops in het bedrijfsleven over gezonde voeding.
 
 

 

Jolien Hofman

 

Jolien is in 2016 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Jolien is naast de reguliere spreekuren betrokken bij het leefstijlpogramma Kids2Move; een project voor kinderen met overgewicht en heeft als specialisatie diabetes en het FODMAP-dieet bij het Prikkelbaar Darm Syndroom.

 

‘Een van de leukste dingen aan mijn werk vind ik het samen op zoek gaan naar ideeën hoe een voedingsadvies kan worden toegepast in iemands dagelijks leven. Mijn doel is om mensen te helpen door een luisterend oor te bieden om ze vervolgens op weg te helpen hun persoonlijke doelen te behalen. Doordat iedereen anders is, blijft maatwerk van belang, waardoor de cliënt meer dan ‘een lijstje’ verdient!’

‘Stap voor stap naar een gezonde toekomst, op een manier passend bij de cliënt, zodat eten lekker én leuk blijft.’

Rianne Leer – van Lelyveld

 

Na de hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek is Rianne in 2014 gestart als gespecialiseerd diëtist in de gehandicapten- en ouderenzorg. Sinds 2015 is ze ons team komen versterken als all-round diëtist.

 

Daarnaast heeft Rianne zich verdiept in het FODMAP-dieet en heeft hierin haar specialisatie behaald. De rijke ervaring die ze hierin heeft opgedaan, zet ze dagelijks in om mensen optimaal te begeleiden.

 

“Elke cliënt en elke situatie is anders. Hierdoor blijft het voor mij een uitdaging om mensen een advies op maat te geven. Het geeft een goed gevoel wanneer ik iemand kan helpen een oplossing te vinden en te ondersteunen bij het bereiken van zijn of haar doel.’